my quotes don't work

Read about the latest happenings of our site. Also the place for board members to let admin know of account problems, posting problems, troll posts, etc. Please include a link to the post and/or a description of the problem.

Moderator: Section Moderators

Post Reply
swingingdelirium
Registered Member
Posts: 68
Joined: Thu Jan 08, 2009 1:23 pm
Location: Tucson, AZ

my quotes don't work

Post by swingingdelirium » Thu Jan 15, 2009 1:59 pm

When I make a post to reply to someone, the quote feature does not work for me. First, I click the "quote" button, then I copy/paste the post I am quoting, thing I click the "quote" button again to end quote,
But instead of the nice little box that shows up on other posts, mine shows this:
[quote]blahblahecteterablah[/quote]

It looks a bit dumb, can anyone tell me how to do this the right way?
~Thank you~

Rose of Sharon
Retired Site Admin
Posts: 3704
Joined: Wed Oct 19, 2005 11:03 pm
Location: South Central WI
Contact:

Post by Rose of Sharon » Thu Jan 15, 2009 3:24 pm

Just hit the quote box, then look for this little white box (like when you are posting without quoting). The quote should be in that, and you just post before or after what you quoted. No need to hit quote again, or to copy/paste.
Sharon

swingingdelirium
Registered Member
Posts: 68
Joined: Thu Jan 08, 2009 1:23 pm
Location: Tucson, AZ

Post by swingingdelirium » Thu Jan 15, 2009 3:34 pm

Thanks for your help Sharon! :D
~Thank you~

User avatar
moogie
Site Admin
Posts: 3191
Joined: Sun Apr 03, 2005 5:16 am
Location: Tampa, FL
Contact:

Post by moogie » Thu Jan 15, 2009 7:45 pm

Our FAQ section Click here has lots of good suggestions for using links, quotes, posting pictures and other useful information. If you have a few minutes, it's a great way to learn about the features on the board.

Angie

Post Reply

Return to “News & Troubleshooting”