Double log in / I lost "Post since last visit" pro

Read about the latest happenings of our site. Also the place for board members to let admin know of account problems, posting problems, troll posts, etc. Please include a link to the post and/or a description of the problem.

Moderator: Section Moderators

Locked
User avatar
EgoMagickian
Tech Admin
Posts: 2273
Joined: Sat Jul 03, 2004 12:34 am
Location: San Francisco, CA

Double log in / I lost "Post since last visit" pro

Post by EgoMagickian » Thu Jul 10, 2008 12:00 am

I know some others have experienced this problem... it goes like this...

1) Attempt to log in
2) End up at Bodywork Online main page that appears to reflect not being logged in
3) Log in again
4) Click View Posts Since Last Visit and find... nothing. What?

What's happening is that the first log in attempt actually works, the page that comes back is simply lying :-) So when one logs in a second time, the "last visit" is like, 15 seconds ago, so of course there have been no new posts since then (usually).

Workaround:

1) Attempt to log in
2) End up at Bodywork Online main page that appears to reflect not being logged in
3) Create a new browser tab
4) Enter bodyworkonline.com in the URL field and hit enter
5) End up at Bodywork Online page logged in
6) Close previous tab—do not use it, it is evil. For some reason that I think has to do with session management, clicking links in this tab returns pages that still don't think you're logged in.

User avatar
Ding
Registered Member
Posts: 302
Joined: Thu Jul 19, 2007 7:42 pm
Location: Chicago Burbs

Post by Ding » Thu Jul 10, 2008 5:57 am

THANK YOU!! I've experienced this many, many times, (and figured that I was logging in twice), but hadn't figured out doing the work-around that you described.

YAY Josh!! :smt023
- Heidi

User avatar
moose_goose
Registered Member
Posts: 652
Joined: Fri May 04, 2007 11:22 am

Post by moose_goose » Thu Jul 10, 2008 5:58 am

THANK YOU!!!!!

Locked

Return to “News & Troubleshooting”